Патріотичний флешмоб діаспори увійшов до Книги рекордів

Патріотичний флешмоб «З Україною в серце, де б ми не були!» Національний Реєстр Рекордів України визнав одним із наймасштабніших у світі.

Про це інформує керівник проекту  Національний Реєстр Рекордів Лана Вєтрова, пише VIDIA.

Під цим гаслом вийшли на центральні площі міст українці з 14 країн світу – Грузії, Італії, Греції, Великобританії, Франції, Польщі, Іспанії, Німеччини, Нідерланд, Пакистану, Америки, Австралії та Японії.

Українці в різних країнах склали своїми тілами єдину фразу: «З Україною в серці, де б ми не були!».

У світовому флешмобі, зокрема, взяли участь представники посольств країн (Пакистан, Італія), член родини Степана Бандери – його зять – Андрій Куцан (Німеччина), Посольство України при Святому Престолі (Ватикан). Ініціатором та організатором рекорду виступила українка з Італії Оксана Абраменко (Неаполь, Італія).

Реєстрація рекорду «Фраза, складена тілами людей в найбільшій кількості країн» відбудеться у Києві у приміщенні Музейно-патріотичного Центру 16 березня.

Під час реєстрації рекорду транслюватиметься відеофільм, в який увійшли сюжети з кожної країни, де відбувалося патріотичне об’єднання українців.

Зазначимо, що цим флешмобом діаспора хотіла показати єдність українців у всьому світі.

Читайте також

У Чикаго поховали духовного батька української громади
Важливе, Світ
0 shares0 views

У Чикаго поховали духовного батька української громади

vidia.ua - Бер 16, 2019

Отець Мирон Панчук, священик Єпархії св. Миколая, Української Католицької Церкви, відійшов у вічність в Чикаго 9 березня і був похований 15 березня на…

Лідери діаспори виступили на захист Уляни Супрун
Україна
0 shares0 views

Лідери діаспори виступили на захист Уляни Супрун

vidia.ua - Лют 07, 2019

Лідери української діаспори виступили на захист Уляни Супрун, яку, нещодавно, рішенням судді Київського окружного адміністративного суду відсторонено від виконання обов'язків Міністра охорони здоров'я України,…

Український ФК “Тризуб” запрошує на матч, неподалік Чикаго
Афіша, Чикаго
0 shares0 views

Український ФК “Тризуб” запрошує на матч, неподалік Чикаго

vidia.ua - Лют 06, 2019

Українська команда ФК "Тризуб" (Чикаго) зіграє матч проти команди "Коламбус" (штат Огайо). Поєдинок з футзалу (різновид футболу в приміщенні) відбудеться в суботу 9…