У Торонто почали обирати учасниць конкурсу Міс Українська Канада 2018

Гру 06, 2017

У неділю, 3 грудня, у Торонто відбувся півфінальний відбір на шоу Міс Українська Канада 2018, повідомляє VIDIA з посиланням на сайт конкурсу.

Молоді українські канадійки з різних провінцій матимуть нагоду продемонструвати свої таланти та яскраву особистість на відбіркових зустрічах, які організатори конкурсу проведуть по всій країні протягом наступних кількох тижнів. Цьогорічні конкурсантки представлятимуть провінції Онтаріо, Квебек, Саскачеван, Манітоба, Альберта, Британська Колумбія, Нова Шотландія та Нью-Брансвік. Всього подано понад 80 заявок.

Великий фінал конкурсу відбудеться 18 липня 2018 року у Living Arts Centre, що у місті Місісаґа, Онтаріо.

Під час свого виступу на відборі у Торонто організатор конкурсу Максим Купрєєв відзначив, що з 2016 року, коли конкурс відбувся вперше, кількість його учасників постійно зростає.

«Наступного місяця буде обрано 15 з майже 45 напівфіналісток, – повідомив Купрєєв. – Щойно ми провели першу відбіркову зустріч у Торонто, а далі будуть скайп-інтерв’ю та зустрічі з кандидатками з інших провінцій».

Цьогорічне жюрі складатиметься з лише чотирьох членів (зліва направо): митець та художній директор українського танцювального колективу «Барвінок» Федір Даниляк, ведуча ТБ та акторка Лариса Баюс, національна координаторка Міс Українська Канада та колишня топ-модель Ірина Когут та генеральний директор конкурсу Максим Купрєєв.

Міс Українська Канада – це сучасний молодіжний культурний проект, який має нетиповий для конкурсу краси формат заходу, що більш подібний до талант-шоу. За правилами конкурсу, участь у ньому можуть взяти молоді жінки українського походження віком від 18 і до 30 років, які проживають у Канаді. Відбір відбувається не за зовнішністю чи модельними параметрами. Насправді, увага надається яскравій індивідуальності, харизмі, таланту, особливим досягненням (академічні, професійні, творчі, спортивні тощо), а також волонтерству в громаді. Головний критерій – це любов до України, а також бажання і спроможність розповісти світу про сучасну українську культуру.

Нагадаємо, українка Наталія Варченко перемогла у конкурсі Miss Europe Continental-2017.

Читайте також

Українка стала гостею благочинного Гала-вечора князя Монако
Важливе, Новини, Світ
0 shares0 views

Українка стала гостею благочинного Гала-вечора князя Монако

vidia.ua - Вер 29, 2019

Українська продюсерка Марія Гражина Чаплін стала гостею найпрестижнішого заходу Монако - Monte-Carlo Gala for the Global Ocean, який відбувся 26 вересня, повідомляє VIDIA.…

З істоіії українців діаспори. Шлях до волі Никифора Григоріїва
Публікації, Україна
0 shares0 views

З істоіії українців діаспори. Шлях до волі Никифора Григоріїва

vidia.ua - Вер 26, 2019

Нещодавно, побачило світ біографічне дослідження, присвячене першому  директору Української служби «Голосу Америки» Никифору Григорієву. Це – монографія кандидатки історичних наук, доцентки Київського національного…

У Чикаго поховали духовного батька української громади
Важливе, Світ
0 shares0 views

У Чикаго поховали духовного батька української громади

vidia.ua - Бер 16, 2019

Отець Мирон Панчук, священик Єпархії св. Миколая, Української Католицької Церкви, відійшов у вічність в Чикаго 9 березня і був похований 15 березня на…