Фільм «Кіборги» планують показати у більшості столиць Європи

Бер 07, 2018

Фільм Ахтема Сеїтаблаєва «Кіборги» планують показати у більшості європейських столиць. Цієї ініціативою займаються Міністерство інформаційної політики спільно з МЗС України та українською парламентською делегацією.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Буквально минулого місяця ми розпочали офіційну підтримку фільму «Кіборги». Ми возимо разом з Комітетом Верховної Ради у європейських справах, разом з МІП та МЗС фільм та показуємо в різних європейських столицях», – зазначила перший заступник міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова.

Джапарова також повідомила, що план таких показів складено на наступні півроку. Фільм вже був продемонстрований у Відні, невдовзі стрічку покажуть у Вашингтоні, Варшаві, Гаазі та Брюсселі.

«Запрошуємо до перегляду через наші амбасади. Як правило, організацію здійснює посольство України за підтримки комітету та міністерства. Ми також запрошуємо на такі покази команду фільму – Ахтема Сеїтаблаєва, Іванну Дядюру, продюсерів. Приїжджаємо разом з політиками, щоб показати інформаційну підтримку стрічки», – зауважила вона.

Джапарова також додала, що пріоритетною аудиторією таких кінопоказів є експерти, чиновники і політики.

Воєнна драма «Кіборги» присвячена одній із найбільш героїчних сторінок новітньої історії України – обороні Донецького аеропорту.

Нагадаємо, «Кіборги» стали рекордсменом українського кінопрокату за весь період незалежності.

Читайте також

У Музеї української діаспори навчатимуть писанкарству
Україна
0 shares0 views

У Музеї української діаспори навчатимуть писанкарству

vidia.ua - Бер 09, 2018

З 10 березня по 1 квітня у Музеї української діаспори в Києві відбудуться передвеликодні майстер-класи з писанкарства. Про це повідомляє VIDIA з посиланням…

«Піккардійська Терція» записала проникливу пісню на слова Шевченка
Україна
0 shares0 views

«Піккардійська Терція» записала проникливу пісню на слова Шевченка

vidia.ua - Бер 07, 2018

Вокальна формація «Піккардійська Терція» представила зворушливу пісню на вірш Тараса Шевченка «Ой по горі роман цвіте». Про це повідомляє Максимум.FM. Історія появи пісні…

Українку визнали фрілансеркою року за версією компанії Payoneer
Світ
0 shares0 views

Українку визнали фрілансеркою року за версією компанії Payoneer

vidia.ua - Бер 07, 2018

Виробник платіжної системи, компанія Payoneer провела премію Entrepreneur of the Year («Підприємець року»). Переможцем у категорії «Фрілансер року» стала українка Катя Миронюк. Про…