У передмісті Чикаго відбудеться велике шоу українських танців

Тра 17, 2018

Школа танцю Mazurdance з передмістя Чикаго організовує 24 травня великий концерт «Українські танці».

Про це VIDIA повідомили у Генеральному консульстві України в Чикаго.

У програмі концерту – 20 українських танців, які виконуються не тільки на народні мелодії, але й на музику видатних українських класичних та сучасних композиторів: Лисенко, Леонтовича, Гулака-Артемовського, Майбороди, Кос-Анатольського, Зінкевича, Козака, Іващенко, Пападюка. Учасники концерту – студенти-танцюристи різних етнічних груп: білоруси, вірмени, євреї, литовці, росіяни, узбеки, молдавани.

На думку керівника школи Mazurdance Романа Мазура, який понад 60 років присвятив розвитку танцювального мистецтва, геніальна музика українських класичних та сучасних композиторів відкриває безмежне поле танцювальних можливостей. Разом із тим, інтернаціональний склад колективу танцюристів покаже, як представники інших національностей відчувають та виконують українські танці.

Концерт «Українські танці» – четверта і заключна частина музично-танцювального циклу «Мелодії із скрині моєї бабусі» – відбудеться у неділю, 24 червня, o 13.00 у великому концертному залі Stevenson High School за адресою One Stevenson Dr, Lincolnshire, IL 60069.

Вартість квитка – $25. Діти віком до 15 років отримають безкоштовний квиток, якщо завітають на концерт у супроводі дорослих (не менше одного дорослого на одну дитину).

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: 847-506-9390, 847-431-1425, або написавши листа на електронну пошту: .

Читайте також

У Нью-Йорку відбувся 42-й Український фестиваль
Світ
0 shares0 views

У Нью-Йорку відбувся 42-й Український фестиваль

vidia.ua - Чер 01, 2018

В «Українському селі» – невеличкому районі Манхеттена, де історично мешкало чимало емігрантів з України, 18-20 травня відбувся 42-й Український фестиваль. Ще з середини…

Україна має що запропонувати на моральному рівні і Європі, і Росії – Ґудзяк
Україна
0 shares0 views

Україна має що запропонувати на моральному рівні і Європі, і Росії – Ґудзяк

vidia.ua - Чер 01, 2018

У час, коли триває російська агресія в Україні і чи не щодня гинуть українські бійці та мирні жителі Донбасу, українські й російські історики…

Кольченко оголосив голодування з вимогою звільнити Сенцова
Важливе, Світ
0 shares0 views

Кольченко оголосив голодування з вимогою звільнити Сенцова

vidia.ua - Тра 31, 2018

Засуджений до 10 років ув'язнення в РФ український активіст Олександр Кольченко оголосив голодування з вимогою звільнити режисера Олега Сенцова. Про це повідомляє VIDIA…