Українка стала гостею благочинного Гала-вечора князя Монако

Вер 29, 2019

Українська продюсерка Марія Гражина Чаплін стала гостею найпрестижнішого заходу Монако – Monte-Carlo Gala for the Global Ocean, який відбувся 26 вересня, повідомляє VIDIA. Це був третій Гала-вечір Монте-Карло у підтримку Світового океану.

Серед гостей благодійного Гала-вечора також були світові знаменитості Ніколь Кідман, Ума Турман, Енді Гарсія, Гвен Стефані, Адріана Ліма, Кріс Такер, Андреа Бочеллі. Почесним гостем цьогоріч став американський продюсер Роберт Редфорд, який, як Орландо Блум і Леонардо ді Капріо у попередні роки, отримав спеціальну премію за заслуги в охороні навколишнього середовища.

Monte-Carlo Gala for the Global Ocean заснований у 2017-му з ініціативи князя Альбера II і бізнесмена Мілютіна Гетсбі з метою профінансувати діяльність Фонду князя Монако Альбера II, спрямовану на захист океанів. Це найголовніший захід, який традиційно збирає голлівудську еліту, що об’єднується з метою порятунку нашої планети. Відтак знамениті гості розкішного гала-вечора щедро жертвують фонду мільйони доларів. Торік сума пожертв сягнула понад 25 мільйонів доларів. Цьогорічний збір ще підраховують.

Серед найцікавіших лотів, які були продані з благодійного аукціону цьогоріч, – вечеря з Леонардо ді Капріо, поїздка на «Оскар» із принцем Монако та гольф з Енді Гарсіа.

Марія Гражина Чаплін – продюсер, журналіст, засновниця першого у світі конкурсу для блогерів World Bloggers Awards (який мас-медіа назвали «Оскаром для блогерів»), фахівець із дрес-коду для світських заходів. Постійна гостя Міжнародного Каннського кінофестивалю.

Читайте також

З істоіії українців діаспори. Шлях до волі Никифора Григоріїва
Публікації, Україна
0 shares0 views

З істоіії українців діаспори. Шлях до волі Никифора Григоріїва

vidia.ua - Вер 26, 2019

Нещодавно, побачило світ біографічне дослідження, присвячене першому  директору Української служби «Голосу Америки» Никифору Григорієву. Це – монографія кандидатки історичних наук, доцентки Київського національного…

У Чикаго поховали духовного батька української громади
Важливе, Світ
0 shares0 views

У Чикаго поховали духовного батька української громади

vidia.ua - Бер 16, 2019

Отець Мирон Панчук, священик Єпархії св. Миколая, Української Католицької Церкви, відійшов у вічність в Чикаго 9 березня і був похований 15 березня на…

Лідери діаспори виступили на захист Уляни Супрун
Україна
0 shares0 views

Лідери діаспори виступили на захист Уляни Супрун

vidia.ua - Лют 07, 2019

Лідери української діаспори виступили на захист Уляни Супрун, яку, нещодавно, рішенням судді Київського окружного адміністративного суду відсторонено від виконання обов'язків Міністра охорони здоров'я України,…