Українське худі “Сила” зібрало кампанію на Кікстартері за 30 годин

Лип 12, 2018

Компанія зі Львова розробила інноваційний светр «Сила», що поєднує в собі худі та дощовик, який можна сховати в комір, а також має багато функціональних кишень. Українське худі «Сила» зібрало кампанію на Кікстартері за 30 годин.

Про це повідомляє VIDIA.

Розробники вважають «Силу» ідеальним одягом для мандрів містом та горами. У кишенях худі може вміститись все необхідне: від ключів та навушників до планшету і книги. Кишені пошиті з надміцної плащової тканини (100% поліестр), котра має водовідштовхуючі властивості, щоб зберегти речі мандрівника від вологи.

Компанія планувала зібрати на Кікстартері 7 тисяч доларів за 30 днів та відшити першу партію «Сили», запустивши український інноваційний продукт на ринок. Кампанію підтримали люди з усього світу: Японії, Нової Зеландії, Німеччини, Великої Британії, Південної Африки, Італії, Греції, Франції, Данії, Польщі, Канади, США та України. Потрібну суму зібрали в перші 30 годин.

«Силу» розробили молоді українські дизайнери у Львові, відшивають його теж повністю в Україні. Основну тканину для худі вибрали також українську.

«Ми робили цей продукт для себе. Я розумію, що мені бракує в щоденному житті і в чому я ходжу. «Сила» – це класний український продукт, який не має аналогів в Україні і, чесно кажучи, важко знайти у світі», – розповів Юрко Назарук, ідейний натхненник проекту.

Кампанію нового стартапу на Кікстартері можна підтримати за посиланням.

«Добрий результат – це показник роботи команди. Ми працювали над цим продуктом більше року, тепер треба його випробувати ринком. Нам вже дуже кортить відшити першу партію і відправити тим, хто нас вже підтримав, – зазначив Артем Димид, менеджер проекту, – На цьому не зупиняємось, адже кампанія триватиме ще 28 днів, і кожен охочий зможе долучитися і отримати свою «Силу».

Нагадаємо, українські іграшки для малюків зібрали $37 тис на Кікстартері.

Читайте також

Американська компанія продаватиме квитки в космос по $200 тисяч
Світ
0 shares0 views

Американська компанія продаватиме квитки в космос по $200 тисяч

vidia.ua - Лип 13, 2018

Космічна компанія Blue Origin Джеффа Безоса планує продавати квитки в космос за ціною від $200 000 до $300 000. Польоти повинні початися вже…

Трамп назвав «Північний потік-2» катастрофою для Європи
Світ
0 shares0 views

Трамп назвав «Північний потік-2» катастрофою для Європи

vidia.ua - Лип 13, 2018

Президент США Дональд Трамп розкритикував Євросоюз та Німеччину за згоду на будівництво Росією «Північного потоку-2». Про це він говорив під час спільної прес-конференції…

Українські школярі здобули шість медалей на математичній олімпіаді в Румунії
Світ
0 shares0 views

Українські школярі здобули шість медалей на математичній олімпіаді в Румунії

vidia.ua - Лип 13, 2018

Шестеро українських старшокласників здобули чотири золоті та дві срібні медалі на 59 Міжнародній математичній олімпіаді, яка відбувається 3–14 липня в румунському місті Клуж-Напока.…