Українці вразили журі шоу «Америка має талант»

Чер 13, 2018

Українська команда з номером The Escape (Втеча) отримала одноголосне схвалення від журі 13-го сезону шоу America’s Got Talent (Америка має талант) та пройшла до наступного етапу конкурсу.

Про це повідомляє Новое Время.

Журі конкурсу вразила оригінальність, актуальна тематика та використання новітніх технологій у номері. «Захопливо бачити речі, які ми насправді ніколи раніше не бачили. Це ніби мандрівка у майбутнє. Це було досконало», – відзначив продюсер шоу та один з журі Саймон Ковелл.

За сюжетом виступу герой потрапляє у віртуальну реальність. Подорож спочатку здається веселою прогулянкою, але скоро перетворюється у динамічну гонку на виживання, під час якої герой долає безліч перешкод у пошуках порятунку.

Над номером українців працювали команди Front Pictures, Red Rabbit Entertainment (хореограф Костянтин Томільченко і режисер Олександр Братковський) та компанія PROFI LTD.

«Цей номер виник як творчий експеримент, над яким ми почали працювати ще в квітні 2017 року. Нас зацікавила ідея, що буде, якщо ми створимо танець у 3D просторі, де виконавці зможуть переміщуватися не тільки на сцені, але й над нею. Фактично вільно «літати» перед глядачами. Після кількох місяців експериментів ми зрозуміли, що це не тільки можливо але й може виглядати по-справжньому захопливо», – повідомив виконавець номеру та його режисер-постановник Костянтин Томільченко.

Втіленням візуальної частини виступу займалася українська студія Front Pictures. «Наша студія створила віртуальний світ навколо героя за допомогою голографічної відеопроекції. Ми прагнули досягти враження, коли на сцені стирається межа між реальним та віртуальним. І судячи з реакції публіки та журі, нам це вдалося», – зазначив керівник Front Pictures Юрій Костенко.

America’s Got Talent – телепроект на телеканалі NBC, шоу талантів, на якому виконавці різного віку змагаються за головний приз у мільйон доларів. У 13-му сезоні до складу суддів увійшли супермодель Хайді Клум, співачка Мел Бі, актор Хоуі Мендел та продюсер America’s Got Talent Саймон Ковелл.

Нагадаємо, у березні українка вразила жюрі португальського талант-шоу.

Читайте також

«Там, де ми, там Україна»: міжнародний форум волонтерів і ветеранів у Києві
Україна
0 shares0 views

«Там, де ми, там Україна»: міжнародний форум волонтерів і ветеранів у Києві

vidia.ua - Сер 22, 2018

«Там, де ми – там Україна». Так називається міжнародний форум, який 22-23 серпня зібрав у Києві представників більш як сотні українських волонтерських організацій…

У Львові освітяни з п’яти континентів влаштували дефіле у вишиваному вбранні
Україна
0 shares0 views

У Львові освітяни з п’яти континентів влаштували дефіле у вишиваному вбранні

vidia.ua - Сер 22, 2018

Освітяни із п’яти континентів продефілювали у сучасному національному вишиваному вбранні в галереї «Львівської політехніки». Демонстрація відбулась в рамках Першого світового форуму українознавчих суботніх…

Підтримка України американським Конгресом триває вже століття
Світ
0 shares0 views

Підтримка України американським Конгресом триває вже століття

vidia.ua - Сер 22, 2018

Вступ: незалежність 1918-го і 1991-го Україні бувало cкрутно з міжнародною підтримкою, але можна впевнено cказати, що Конгрес Сполучених Штатів є чи не найліпшим…