Українські конструктори продаватимуть у 700 магазинах Disney

Чер 05, 2018

Дерев’яні конструктори від української компанії Ugears будуть продаватися в 700 фірмових магазинах Disney вже в листопаді 2018 року.

Про це повідомляє delo.ua.

Співзасновник Ugears Геннадій Шестак розповів виданню, що його компанія розробила для Disney п’ять моделей, чотири з яких вже затверджено. За 22 роки Ugears – перша компанія, чий бренд Disney погодилися залишити на упаковці поруч із власним.

«Для впізнаваності нашого продукта і нашої країни це дуже важливо», – зазначив Шестак.

Першу партію моделей українська компанія відвантажить вже у вересні, а на полицях 700 фірмових магазинів Disney вони з’являться у листопаді.

«Disney сам до нас постукався. Переговори тривали вісім місяців, нам треба було пройти досить жорсткий аудит. Перевіряли усе – фінансову звітність компанії, робочі місця, проводили інтерв’ю з робітниками без присутності лінійного керівництва. Треба було відповідати близько 400 вимогам для проходження аудиту. І ми пройшли його без жодного зауваження», – підкреслив Геннадій Шестак.

У 2014 році стартап Ugears починав свій шлях на краудфандинговій платформі Kickstarter. Сьогодні це успішна українська компанія з 200 співробітниками. Наразі Ugears виробляє 500 тисяч моделей на рік, які купують люди віком 25+ років по всьому світу. Чверть усієї продукції купують у країнах ЄС, і попит там стабільно зростає.

Нагадаємо, український стартап PatentBot у Гонконгу оцінили у $750 тисяч.

Читайте також

Україну вперше представлять на Віденському тижні моди
Світ
0 shares0 views

Україну вперше представлять на Віденському тижні моди

vidia.ua - Сер 16, 2018

Відомі українські дизайнери Олена Буреніна та Оксана Муха вперше представлять Україну на ювілейному десятому Віденському тижні моди – MQ Vienna Fashion Week. Про…

Обрано шість фільмів-претендентів від України на Оскар-2019
Україна
0 shares0 views

Обрано шість фільмів-претендентів від України на Оскар-2019

vidia.ua - Сер 16, 2018

Український Оскарівський Комітет обрав шість фільмів, які поборються за право представляти нашу державу в категорії «Найкращий фільм іноземною мовою» на премії Оскар у…

Киянка відкрила перший український ресторан у Гонконгу
Світ
0 shares0 views

Киянка відкрила перший український ресторан у Гонконгу

vidia.ua - Сер 15, 2018

Олена Ванг із Києва відкрила єдиний український ресторан у Гонконгу «Іван Козак». Про це повідомляє Gazeta.ua. У Китаї українка мешкає 22 роки. «В…