Українка потрапила до переліку найкращих фотографів їжі у світі

Чер 05, 2018

На міжнародному конкурсі в Лондоні домогосподарка Юлія Горб із Дніпра посіла друге місце зі своєю світлиною їстівних рослин у категорії «фуд-блогери».

Про це повідомляє ТСН.

«Вісім тисяч претендентів із шістдесяти країн світу. «Весняний урожай» Юлії Горб здобуває друге місце в категорії «фуд-блогери». Українська спаржа з часником із її балкона вже підкорила світ», – йдеться у повідомленні.

Юлія розповіла, як зробила переможну фуд-світлину.

«Вийшла на базар, побачила красиві овочі, принесла додому, вийшла на балкон, а там гарне світло – діватися нікуди», – жартує жінка.

Фуд-фотографом Юлія Горб стала десять років тому випадково просто на власній кухні. Менеджер у відпустці захопилася вражаючою красою звичайних харчів.

«Почалося все від нудьги, від сидіння вдома. Чоловік фотографував мій плов. А я почала фотографувати салати», – згадує Юлія.

Юлія ловить промені світла та шукає найкращий ракурс. Має вона також і спеціальні секрети, як змусити їжу мати кращий вигляд у кадрі.

«Зелень пару годин тримається в мокрій серветці в холодильнику», – каже фуд-блогер.

Жодного обману чи муляжу – Юлія Горб каже: секрет її успіху – передусім чесність. Вона знімає лише те, що сама би залюбки з’їла.

Фуд-фотограф уже отримує замовлення чи не з усього світу. Каже, томати нині пасуть задніх, а от на піку популярності – випічка та сири.

Якісні світлини і справді впливають на вибір споживачів, запевняють маркетологи.

Юлія Горб сподівається, що фуд-фотографія в Україні набуде такої ж затребуваності, як і в світі. Адже вітчизняні страви просто приречені стати супермоделями.

Нагадаємо, художник із Черкас став автором обкладинки нового альбому Елтона Джона.

Читайте також

Україну вперше представлять на Віденському тижні моди
Світ
0 shares0 views

Україну вперше представлять на Віденському тижні моди

vidia.ua - Сер 16, 2018

Відомі українські дизайнери Олена Буреніна та Оксана Муха вперше представлять Україну на ювілейному десятому Віденському тижні моди – MQ Vienna Fashion Week. Про…

Обрано шість фільмів-претендентів від України на Оскар-2019
Україна
0 shares0 views

Обрано шість фільмів-претендентів від України на Оскар-2019

vidia.ua - Сер 16, 2018

Український Оскарівський Комітет обрав шість фільмів, які поборються за право представляти нашу державу в категорії «Найкращий фільм іноземною мовою» на премії Оскар у…

Киянка відкрила перший український ресторан у Гонконгу
Світ
0 shares0 views

Киянка відкрила перший український ресторан у Гонконгу

vidia.ua - Сер 15, 2018

Олена Ванг із Києва відкрила єдиний український ресторан у Гонконгу «Іван Козак». Про це повідомляє Gazeta.ua. У Китаї українка мешкає 22 роки. «В…