12 каналів про подорожі по Україні, на які варто підписатися в Telegram

Тра 11, 2018

Telegram поступово стає реальною альтернативою Facebook. Крім можливості для спілкування він пропонує також безліч цікавих каналів на будь-яку тематику. Новое время зібрало найцікавіші канали, присвячені подорожам по Україні.

Подорожуючи Україною – Ігор Липницький веде канал, в якому розповідає про місця, де побував особисто. Історій практично немає, є тільки місця, координати і короткий опис, що надає каналу своєрідної структурності.

Карпатський волоцюга – Мирослав Мельничук стверджує, що не потрібно бути спортсменом або екстремалом, щоб піти в похід в Карпати. В рамках свого каналу він розповідає про найкрасивіші місця в українських горах, а також дає корисні поради про все, що може стати в нагоді під час походів – від правил безпеки в горах до справжніх путівників.

UKRAЇNER – Так, один з найпопулярніших українських Youtube-каналів про подорожі є і в Telegram. Хлопці показують як віддалені, так і популярні місця і доводять, що краса України не тільки в природі, а й у людях.

Omriyana: твій Внутрішній безвіз – Назва каналу обігрує безвіз, який так чекали в Україні. Таким чином автор натякає, що для класних подорожей і мальовничих місць безвіз необов’язковий – можна подорожувати і по Україні.

Туристична Україна – Андрій Орлов пише короткі замітки про все, що може допомогти в подорожах. Тут є як поради для поїздки на автомобілі, так і списки кращих місць для фотографій, де повинен сфотографуватися кожен українець.

Глобус України – Гордій Вербицький уже понад 15 років мандрує Україною, а тому може підказати дуже багато місць, заради яких варто сісти в машину і витратити кілька годин на шлях.

TourismUA – Автор каналу розповідає про різні унікальні події (наприклад, про чемпіонат з приготування бограча на Закарпатті або розквіт диких тюльпанів в селі Надітичі) та просто красиві місця в Україні.

Ласкаво просимо, Україна! – Красиво і однотонно витриманий канал. Кожен пост – коротка анотація до прикріпленої статті. Більш того, зовсім недавно автор створив навігацію по своєму каналу, де ви можете вибрати ту область, яка вас цікавить, і почитати, що ж цікавого там можна знайти.

Україна туристична – У цьому каналі ви можете не тільки почитати про краєвиди, але і підтягнути історію, дізнавшись деякі факти з минулого або цікаві легенди. Красиві фото додаються.

Їжа та подорожі – Найменший канал в нашій добірці. Іван Грисьо цікавиться гастротуризмом і пропонує поєднати задоволення від подорожей і одночасно з цим побалувати шлунок.

Боти-бонуси:

RailwayBot – Бот допомагає моніторити і відшукувати найкращі залізничні квитки на внутрішні маршрути нашої країни. Також розпізнає аудіоповідомлення. Ви самі налаштовуєте звідки і куди хочете їхати, зручний для вас час, а також клас квитків – бот сам шукає вільні місця і надсилає їх, коли вони з’являються.

[CG] City Guide – Бот допоможе вам знайти місце, де провести час – кафе, бари, кінотеатри та інше. Простий обмін – ви йому геолокацію і свої побажання, він вам місця. Також є прогноз погоди і курс валют.

Читайте також

Американська компанія продаватиме квитки в космос по $200 тисяч
Світ
0 shares0 views

Американська компанія продаватиме квитки в космос по $200 тисяч

vidia.ua - Лип 13, 2018

Космічна компанія Blue Origin Джеффа Безоса планує продавати квитки в космос за ціною від $200 000 до $300 000. Польоти повинні початися вже…

Трамп назвав «Північний потік-2» катастрофою для Європи
Світ
0 shares0 views

Трамп назвав «Північний потік-2» катастрофою для Європи

vidia.ua - Лип 13, 2018

Президент США Дональд Трамп розкритикував Євросоюз та Німеччину за згоду на будівництво Росією «Північного потоку-2». Про це він говорив під час спільної прес-конференції…

Українські школярі здобули шість медалей на математичній олімпіаді в Румунії
Світ
0 shares0 views

Українські школярі здобули шість медалей на математичній олімпіаді в Румунії

vidia.ua - Лип 13, 2018

Шестеро українських старшокласників здобули чотири золоті та дві срібні медалі на 59 Міжнародній математичній олімпіаді, яка відбувається 3–14 липня в румунському місті Клуж-Напока.…