Руслана виступить на Євробаченні-2018

Тра 07, 2018

Українська співачка, переможниця Євробачення-2004 Руслана виступить з живим шоу на головній площі Лісабону в день фіналу Євробачення-2018.

Про це повідомляє Новое время.

Концерт відбудеться в суботу, 12 травня, о 18:00 за місцевим часом просто неба на сцені головної фанзони конкурсу (Eurovision Village) на легендарній площі Праса-ду-Комерсіу в центрі португальської столиці.

Для Лісабону Руслана приготувала сучасну програму з використанням екзотичних інструментів, живого рок-шоу, авторською інтерпретацією древніх ритуалів, унікальної вокальної та танцювальної манери.

У своєму новому шоу співачка звернеться до прихильників конкурсу з важливим меседжем – необхідності переходу до відновлюваних джерел енергії: «Євробачення має величезну аудиторію та вплив. Його місією може стати популяризація в світі прогресивних цінностей. Відновлювані джерела енергії – це чиста енергія стихій, енергія зцілення для планети і людства, енергія миру».

Крім того, спеціально для виступу в рамках Євробачення-2018 Руслана готує дует з всесвітньо відомим українським музикантом, ім’я якого буде оголошено 11 травня.

Нагадаємо, перший півфінал музичного конкурсу Євробачення-2018 відбудеться в Лісабоні (Португалія) 8 травня, другий півфінал – 10 травня, а фінал – 12 травня. Представник України Melovin виступить у другому півфіналі.

Читайте також

Віталій Кличко повернеться на ринг для бою з Ленноксом Льюїсом
Україна
0 shares0 views

Віталій Кличко повернеться на ринг для бою з Ленноксом Льюїсом

vidia.ua - Лип 06, 2018

Вічний чемпіон світу WBC і мер Києва Віталій Кличко восени знову вийде в ринг. Він проведе бій проти екс-абсолютного чемпіона світу Леннокса Льюїса.…

IKEA вже шукає персонал для свого українського підрозділу
Україна
0 shares0 views

IKEA вже шукає персонал для свого українського підрозділу

vidia.ua - Лип 06, 2018

Шведська компанія з виробництва товарів для дому IKEA почала набір працівників в український підрозділ. Про це повідомляє Новое Время. Зокрема, компанія шукає фахівців…

Українська модель взяла участь у показі Армані
Світ
0 shares0 views

Українська модель взяла участь у показі Армані

vidia.ua - Лип 05, 2018

У фіналі третього дня Тижня високої моди в Парижі італійський модельєр Джорджіо Армані представив нову колекцію в Hôtel de Boisgelin. У показі взяла…