Вчителі української мови з усієї Канади зберуться на спільну конференцію

Кві 04, 2018

Викладачі української мови із різних навчальних закладів Канади зберуться 5 травня на Всеканадську вчительську конферецію.

Про це повідомляє Укрінформ.

Цьогоріч конференція вперше відбудеться у онлайн форматі і проводитиметься у п’яти центрах Канади: Едмонтоні, Саскатуні, Вінніпезі, Торонто і Монреалі.

«Це дасть вчителям змогу займатися тими ж цифровими практиками, які ми починаємо використовувати з нашими учнями і якими вони вже самі користуються. Новий формат конференції надасть нам можливість удосконалити вчительську цифрову грамотність, самостійну ефективність, технологічну педагогіку, а також створити спільноту вчительської практики», – зазначили в організаційному комітеті.

Організатором конференції виступає Методичний центр української мови при Канадському інституті українських студій в університеті Альберти.

«Ми переконані, що ця інтернет-подія надасть нагоду поділитися найкращим із напрацьованого та стане приводом для плідної дискусії, підготовки, співпраці та професійного навчання. Ми очікуємо широкої та активної участі у конференції 2018 року, адже інтернет-простір уможливлює подолання географічних та часових бар’єрів і залучення великої кількості вчителів», – підсумували у комітеті.

Нагадаємо, в серпні у Львові відбудеться перший світовий форум українознавчих шкіл діаспори.

Читайте також

Україну вперше представлять на Віденському тижні моди
Світ
0 shares0 views

Україну вперше представлять на Віденському тижні моди

vidia.ua - Сер 16, 2018

Відомі українські дизайнери Олена Буреніна та Оксана Муха вперше представлять Україну на ювілейному десятому Віденському тижні моди – MQ Vienna Fashion Week. Про…

Обрано шість фільмів-претендентів від України на Оскар-2019
Україна
0 shares0 views

Обрано шість фільмів-претендентів від України на Оскар-2019

vidia.ua - Сер 16, 2018

Український Оскарівський Комітет обрав шість фільмів, які поборються за право представляти нашу державу в категорії «Найкращий фільм іноземною мовою» на премії Оскар у…

Киянка відкрила перший український ресторан у Гонконгу
Світ
0 shares0 views

Киянка відкрила перший український ресторан у Гонконгу

vidia.ua - Сер 15, 2018

Олена Ванг із Києва відкрила єдиний український ресторан у Гонконгу «Іван Козак». Про це повідомляє Gazeta.ua. У Китаї українка мешкає 22 роки. «В…