Український боксер вийде на ринг в Іллінойсі. Діаспору просять підтримати

Бер 19, 2018

Українців Іллінойсу запрошують підтримати українського боксера Дмитра Митрофанова у бою проти мексиканця Володимира Ернандеса. Поєдинок відбудеться у суботу, 14 квітня, в рамках The Chicago Rumble у місті Нортлейк, штат Іллінойс.

Про це VIDIA повідомив промоутер поєдинка Андрій Собко.

Двобій у середній вазі розрахований на вісім раундів та відбудеться о 18.00 у Midwest Conference Center за адресою 401 W Lake Street in Northlake, IL.

28-річний Дмитро Митрофанов – український боксер, майстер спорту міжнародного класу з боксу, бронзовий призер чемпіонату Європи (2011) та дворазовий чемпіон України (2008, 2012). Зараз Митрофанов тренується у Boxing Laboratory в місті Окснард, штат Каліфорнія, під керівництвом Марко Контрераса, колишнього протеже Роберто Гарсії.

У професійній кар’єрі Дмитра лише два двобоя, але обидва переможні, причому один з них – нокаутом. Володимир Ернандес – небезпечний та досвічений супротивник з 14 поєдинками, лише два з яких закінчилися для мексиканця поразкою.

«Я дуже радий знову битися у Чикаго, – заявив Митрофанов виданню boxingnews24. – В Окснарді останні тижні я напружено тренувався для цього поєдинка зі спаринг-партнерами світового рівня. Я у чудовій формі та очікую перемоги. Не знаю багато про свого суперника, але підлаштуюся на ринзі, адже я готовий до будь-чого та будь-кого».

«Дуже чекаю цього шоу. Я захоплююся боксом відтоді, як мій батько був чемпіоном України з боксу. Я виріс в індустрії боксу. Для мене честь подарувати таку чудову подію багатому на бокс місту Чикаго та його вболівальникам», – сказав промоутер двобою Андрій Собко.

Придбати квитки можна за посиланням www.natexboxing.com.

Нагадаємо, нещодавно У США відкрилась українська школа боксу.

Читайте також

Голова української діаспори Болгарії: Після мітингу проти виборів Путіна в Криму мене викликали до поліції
Україна
0 shares0 views

Голова української діаспори Болгарії: Після мітингу проти виборів Путіна в Криму мене викликали до поліції

vidia.ua - Кві 03, 2018

«80% населення Болгарії є проросійськи налаштоване, пропаганда починається з дитячого садочка» Минулого тижня голову Спілки українських організацій у Болгарії «Мати Україна» Олену Коцеву викликали…

Ірина Ключковська: Єдиний надійний союзник України – діаспора
Україна
0 shares0 views

Ірина Ключковська: Єдиний надійний союзник України – діаспора

vidia.ua - Кві 03, 2018

У світлі бурхливих подій у суспільно-політичному житті України, ім’я нашої держави все частіше з’являється у стрічках іноземних ЗМІ та обговорюється міжнародним серидовищем.  Ключовими…

Українська «шахова королева» Музичук виграла чемпіонат Європи
Світ
0 shares0 views

Українська «шахова королева» Музичук виграла чемпіонат Європи

vidia.ua - Кві 02, 2018

Українська шахістка Анна Музичук здобула титул чемпіонки Європи з бліцу. Про це повідомляє ТСН. Музичук утримувала лідерство від початку чемпіонату, який проходив в…