У Львові відбудеться перший світовий форум українознавчих шкіл діаспори

Лют 02, 2018

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою з 17 по 22 серпня 2018 року організовує у Львові Перший світовий форум українознавчих суботніх та недільних шкіл.

Про це повідомляє VIDIA з посиланням на прес-службу МІОКу.

У програмі – V Міжнародна науково-практична конференція «Українська мова у світі» 17 серпня та Лабораторія творчих ідей: тренінги, майстер-класи та практикуми 18-22 серпня 2018 року.

Мета конференції – обговорити актуальні питання методики викладання та методологічні і методичні засади викладання УМІ для імплементації її у навчальний процес вищих і середніх навчальних закладів світу.

Мета лабораторії творчих ідей – напрацювання нових ідей та створення навчально-методичних матеріалів для роботи в конкретній школі в конкретному класі за кордоном.

Цільова аудиторія – науковці-українознавці, фахівці з лінгводидактики, викладачі-практики, представники державних органів влади, педагоги суботніх та недільних шкіл з різних країн світу, фахівці з методики викладання предметів українознавчого циклу, зокрема української мови як іноземної, практики новітніх освітніх ініціатив в Україні.

Зареєструватися для участі у V Міжнародній науково-практичній конференції «Українська мова у світі» можна тут, а для участі у Лабораторії творчих ідей – тут.

Якщо є охочі взяти участь в обох заходах, потрібно заповнити обидві форми.

Реєстраційний внесок для учасників з-за кордону – відсутній.

Проживання та харчування для учасників з-за кордону – безкоштовне.

За більш детальною інформацією можна звертатися за е-адресою МІОКу: [email protected].

Читайте також

Україну вперше представлять на Віденському тижні моди
Світ
0 shares0 views

Україну вперше представлять на Віденському тижні моди

vidia.ua - Сер 16, 2018

Відомі українські дизайнери Олена Буреніна та Оксана Муха вперше представлять Україну на ювілейному десятому Віденському тижні моди – MQ Vienna Fashion Week. Про…

Обрано шість фільмів-претендентів від України на Оскар-2019
Україна
0 shares0 views

Обрано шість фільмів-претендентів від України на Оскар-2019

vidia.ua - Сер 16, 2018

Український Оскарівський Комітет обрав шість фільмів, які поборються за право представляти нашу державу в категорії «Найкращий фільм іноземною мовою» на премії Оскар у…

Киянка відкрила перший український ресторан у Гонконгу
Світ
0 shares0 views

Киянка відкрила перший український ресторан у Гонконгу

vidia.ua - Сер 15, 2018

Олена Ванг із Києва відкрила єдиний український ресторан у Гонконгу «Іван Козак». Про це повідомляє Gazeta.ua. У Китаї українка мешкає 22 роки. «В…