Українці зі США відправили четвертий 40-футовий контейнер із медобладнанням для лікарень в Україні

Січ 29, 2018

Американський гуманітарний проект Support Hospitals in Ukraine, що займається відправкою медичного обладнання зі США для українських лікарень, завантажив четвертий 40-футовий контейнер з медобладнанням для медичних закладів Дніпра, Києва та Запоріжжя.

Про це повідомляє VIDIA з посиланням на Facebook-сторінку співзасновника проекту Віталія Дубіля.

З початку війни на сході України проект вже доставив три партії гуманітарного медичного вантажу зі США до українських лікарень вартістю 1.6 млн. доларів.

У повідомленні Віталій Дубіль висловив подяку всім жертводавцям за фінансову підтримку, а також окрему подяку благодійним організаціям Razom for Ukraine (Нью-Йорк) та Friends of Ukraine Defense Forces Fund (Торонто) за гранти, надані протягом останніх кількох місяців.

«Наступні 5 тижнів наша команда разом з партнерами Dnipro LLC, New Life Church (Київ) та Дніпропетровською обласною радою займемося перевезенням вантажу в Україну, розмитненням, логістикою в Україні та заведенням гуманітарного вантажу на баланс лікарень», – повідомив пан Дубіль.

Підтримати проект Support Hospitals in Ukraine можна за посиланням www.uahospitals.org/donate.

Нагадаємо, команда Support Hospitals in Ukraine співпрацює з найбільшим постачальником відновленого медичного обладнання у США – Project C.U.R.E. Відповідно до домовленостей, вантаж для України проект отримує безкоштовно, при тому, що реальна вартість вантажу одного контейнера становить 400-600 тисяч доларів. Щоразу, щоб відправити цей коштовний вантаж до лікарень в Україні, проект потребує близько 22 тисячі доларів. З цих грошей Support Hospitals in Ukraine покривають операційній витрати Project C.U.R.E. та безпосереднє транспортування вантажу до України.

Додатково про проект читайте: Гуманітарний проект «Підтримка лікарень України» – три роки допомоги. Інфографіка.

Читайте також

Українців Лондона запрошують на Великодній ярмарок
Світ
0 shares0 views

Українців Лондона запрошують на Великодній ярмарок

vidia.ua - Бер 06, 2018

У неділю, 25 березня, в Лондоні відбудеться Великодній ярмарок, на якому відвідувачі зможуть не лише придбати великодні сувеніри, а й навчитися розмальовувати писанки.…

У Вільнюсі відбувся благодійний концерт на підтримку дітей з Донбасу
Світ
0 shares0 views

У Вільнюсі відбувся благодійний концерт на підтримку дітей з Донбасу

vidia.ua - Бер 06, 2018

У центрі столиці Литви в костелі Святої Катерини 1 березня відбувся благодійний концерт Камерного оркестру Святого Христофора Вільнюського міського самоврядування на підтримку дітей…

У США вийшов у прокат український документальний фільм про Донбас
Світ
0 shares0 views

У США вийшов у прокат український документальний фільм про Донбас

vidia.ua - Бер 06, 2018

У Нью-Йорку розпочався американський прокат документальної стрічки «Переломний момент: війна за демократію в Україні», знятої українським режисером Олесем Саніним та його оскароносним американським…