Українка стала найкращим генеральним менеджером готелів у Чикаго

Січ 24, 2018

Асоціація продажів та маркетингу у готельному бізнесі Іллінойсу визнала уродженку Рівного Людмилу Червону найкращим менеджером готелів. Асоціація об’єднує понад сім тисяч членів, це – готелі, ресторани, оператори турів та інші бізнеси, які надають послуги у сфері гостинності.

Про це повідомляє Голос Америки.

Людмила Червона переїхала до США в 1999-му році, вигравши «зелену картку». Перед тим вона закінчила магістратуру та навчалася в аспірантурі Київського торговельно-економічного університету.

Оселилася відразу у передмісті Чикаго. Каже, що англійську мову тоді знала погано – в університеті вивчала французьку та німецьку та лише почала вивчати англійську з репетитором. Спочатку було важко. Перша робота – у крамниці пакувала продукти харчування покупців у целофанові пакети.

Але через рік вже почала працювати у готельному бізнесі. Спочатку – в готелі «Hilton» у відділ продажів. Останні чотири роки – у Chicago Essex Inn на посаді генерального менеджера.

Це – середнього розміру готель, на 254 кімнати, де, під керівництвом Людмили Червоної трудяться 60 працівників. Також вона час від часу викладає предмет «управління прибутками» в місцевому коледжі.

Нещодавно вона отримала підвищення – перейшла на посаду «генерального менеджера по регіону» і під її керівництвом буде ще один готель мережі.

«Ми дуже пишаємося, що пані Червона виграла нагороду «Генеральний менеджер року», – сказав Голосу Америки старший віце-президент мережі «Oxford Hotels and Resorts» Джордж Джордан. – Вона не лише найкращий генеральний менеджер одного з найбільших ринків Америки, а і визнана як один з найкращих експертів з управління прибутками в своїй галузі».

Нагадаємо, у січні українка отримала нагороду «Бізнес-леді Словаччини».

Читайте також

У Чикаго поховали духовного батька української громади
Важливе, Світ
0 shares0 views

У Чикаго поховали духовного батька української громади

vidia.ua - Бер 16, 2019

Отець Мирон Панчук, священик Єпархії св. Миколая, Української Католицької Церкви, відійшов у вічність в Чикаго 9 березня і був похований 15 березня на…

Лідери діаспори виступили на захист Уляни Супрун
Україна
0 shares0 views

Лідери діаспори виступили на захист Уляни Супрун

vidia.ua - Лют 07, 2019

Лідери української діаспори виступили на захист Уляни Супрун, яку, нещодавно, рішенням судді Київського окружного адміністративного суду відсторонено від виконання обов'язків Міністра охорони здоров'я України,…

Український ФК “Тризуб” запрошує на матч, неподалік Чикаго
Афіша, Чикаго
0 shares0 views

Український ФК “Тризуб” запрошує на матч, неподалік Чикаго

vidia.ua - Лют 06, 2019

Українська команда ФК "Тризуб" (Чикаго) зіграє матч проти команди "Коламбус" (штат Огайо). Поєдинок з футзалу (різновид футболу в приміщенні) відбудеться в суботу 9…