Учасниці АТО з Росії Юлії Толопі втретє відмовили в українському громадянстві

Гру 05, 2017

Громадянка Росії Юлія Толопа, яка брала участь у бойових діях на Донбасі на боці ЗСУ, вимушена повернутись до Росії через відмову Державної міграційної служби у наданні їй громадянства.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на Facebook Толопи.

«Завтра я вимушено повертаюсь в Росію. Це вимога української міграційної служби. Втретє вони відмовили мені на підставі того, що в мене немає довідки про несудимість з РФ. В Росії мене розшукує ФСБ», – написала вона.

Толопа пояснила, що вона приїхала на Донбас з Росії і вступила у ЗСУ добровольцем.

«Була спершу штурмовиком, командиром БМП, звільняла Луганщину. Потім займалась аеророзвідкою. Поранення, контузії», – пише вона.

За її словами, депутатські запити, подання на імя президента від міністра не принесли результатів у намаганні отримати українське громадянство.

«Мене посилають на територію РФ, в російське консульство просити довідку про несудимість», – каже Толопа.

Вона побоюється, що її можуть затримати співробітники ФСБ.

Юлія Толопа відома за позивним «Валькірія».

Читайте також

«Суд історії не може оголосити іншого вироку для радянського режиму, крім кримінальної відповідальності» – Роберт Конквест про Голодомор 1932-1933 рр. в Україні
Світ
0 shares0 views

«Суд історії не може оголосити іншого вироку для радянського режиму, крім кримінальної відповідальності» – Роберт Конквест про Голодомор 1932-1933 рр. в Україні

vidia.ua - Сер 06, 2018

Сьогодні минає третя річниця з дня смерті одного із перших та найвідоміших дослідників Голодомору 1932-1933 років в Україні. Його праці змусили Захід зазирнути…

У Гарварді зберігають унікальні українські першодруки
Україна
0 shares0 views

У Гарварді зберігають унікальні українські першодруки

vidia.ua - Сер 06, 2018

Одне з найбільших у світі зібрань української літератури має американський Гарвард. Тут можна знайти першодруки «Нового завіту» «Острозької Біблії», «Абетки Федорова», «Кобзаря», оригінали…

Українці створили християнський додаток для знайомств
Україна
0 shares0 views

Українці створили християнський додаток для знайомств

vidia.ua - Сер 06, 2018

Члени громадської організації «Територія відповідальності» створили мобільний додаток для знайомств Eden. Про це повідомляє The Village з посиланням на MC.Today. Розробники зазначають, що в додатку…

  • Володимир Завірюха

    Іще в часи сина зрадника Ющенка мій сусід який родився в Алма-Аті бо туди відправляли його батьків ,українських комсомольців для підніття Цілини ,теж звертався за українським громадянством як етнічний Українець .Теж не дали в Тернопільській обл…..В Хохлів шось задармо получити ??? То не румуни чи венгри шо паспорт можуть і без знання мови дати ,як і Жиди …..

  • apachx

    І це круто. Кацапні, як агресору і окупанту, в жодному разі не можна надавати українське громадянство. Те що ця пані за щось там воює – суто її проблеми, ми її сюди не запрошували. Хай іде на.уй, ми і без її послуг впораємося. Ця Юля Толопа хоча б два слова може зв’язати українською, складе іспит на знання української історії чи вона тут потім буде будувати свій рускій мірок? Що за дебільна ідея, взагалі, наліво та направо будь-кому надавати наше громадянство? Одному грузину он уже надали і не можемо тепер його з країни вигнати. Так що підтримую міграційну службу, досить приймати козломордих.

  • Віктор Лисак

    Отказали ей не просто работники иммиграционной службы, а настоящие подонки, которые там работают. Этих сволочей надо отправить на Донбасс с их уютных кабинетов. А по окончании войны, если выживут, снова посадить в те самые кресла. Гарантирую – отношение к защитникам нашей Родины у них будет другое. И чем скорее убрать этих псевдопатриотов с такой уважаемой государственной структуры – тем скорее придет наша победа.

  • Влад

    Порошенко ,или ты с бандой из миграционной службы или ты с воюющим за свободу и независимость народом!?Выбирай или будут выбирать тебя!

    • савка

      ПОРОШЕНКО – ЗРАДНИК УКРАЇНИ І ВОЮЄ РАЗОМ ІЗ ПУТИНСЬКИМ СОБАКАМИ ПРОТИ НАРОДУ УКРАЇНИ !!! ВИКОРИСТОВУЮЧИ СЛУЖБОВЕ СТАНОВИЩЕ РАЗОМ ІЗ СВОЄЮ БАНДОЮ БПП ЩЕ Й ТОРГУЄ КРОВ’Ю ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ ! БАРИГУ НА НАРИ !!!