Міс Всесвіт 2017: Киянка презентувала Україну в особливій сукні

Лис 27, 2017

На конкурсі краси 2017 Miss Universe, що завершився у неділю, 26 листопада, у Лас-Вегасі, США Україну представила 18-річна киянка Яна Краснікова, повідомляє VIDIA.

Під час шоу національних костюмів на конкурсі Яна вийшла на подіум у яскравому та незвичайному вбранні, яке вшановує стародавній Собор Св. Софії у Києві.

Дитиною Яна любила співати і танцювати, і відтоді музика завжди була невід’ємною частиною її життя, повідомляється у її біографії на сторінці конкурсу. Наразі вона вчиться та є співавторкою книги про українських зірок у Голівуді, йдеться на офіційному сайті конкурсу.

Яна любить подорожувати та вчити іноземні мови, адже вона вважає, що спілкування з людиною її рідною мовою створює особливий зв’язок між нею та її співрозмовником. Яна хотіла би бути жінкою світу, здатною с кожним спілкуватися його рідною мовою.

Яна Краснікова планує заснувати організацію, яка б допомагала талановитим дітям повністю реалізувати свій потенціал у спорті, науці та мистецтві.

Перемогу на конкурсі 2017 Miss Universe здобула 22-річна Демі-Лі Нел-Пітерс з ПАР.

Нагадаємо, українка перемогла у конкурсі Miss Europe Continental-2017.

Читайте також

37% українців хочуть, щоб їхні діти жили за кордоном
Україна
0 shares0 views

37% українців хочуть, щоб їхні діти жили за кордоном

vidia.ua - Бер 16, 2018

Такі результати дослідження оприлюднила соціологічна група «Рейтинг», повідомляє УП.Життя. 65% українців не хочуть змінювати країну проживання, натомість 27% зазначили, що планують емігрувати. Найчастіше…

Україна на Паралімпійських іграх здобула ще одне «золото» і два «срібла»
Світ
0 shares0 views

Україна на Паралімпійських іграх здобула ще одне «золото» і два «срібла»

vidia.ua - Бер 16, 2018

На сьомий день Паралімпійських ігор у південнокорейському Пхьончхані українська збірна поповнила скарбничку трьома нагородами, серед яких золота і дві сріблі. Про це повідомляє…

Україна запропонувала Австралії побудувати їй космодром
Світ
0 shares0 views2

Україна запропонувала Австралії побудувати їй космодром

vidia.ua - Бер 15, 2018

Державне космічне агентство України (SSAU) пропонує побудувати космодром за межами авіабази Кертін в Кімберлі, Австралія. Про це повідомляє видання The West Australian. У…