З’явились перші фото сукні, у якій Україну представлять на Міс Всесвіт-2017

Жов 27, 2017

Сукня, у якій цьогорічна Міс Україна-Всесвіт представлятиме нашу країну на конкурсі у Лас-Вегасі, називатиметься «Свята Софія Київська». Перші фотографії Національного українського костюму на конкурсі Mis Universe 2017 надали редакції VIDIA у команді дизайнерки Марини Асаулюк.

Трансляція фіналу конкурсу Miss Universe відбудеться у неділю, 26 листопада, на телеканалі FOX.

За словами чоловіка дизайнерки Олександра Асаулюка, для створення національного вбрання для конкурсу була спеціально намальована маслом картина із зображенням Святої Софії. Над оздобленням сукні працювало два десятки найкращих майстрів: художники, кравчині, вишивальниці, інженери.

Марина Асаулюк — український модельєр одягу, стиліст та художник-постановник телевізійних шоу. Вона — автор найвідомішої у світі української сукні haute couture зробленою нею власноруч повністю з декількох тисяч колосків пшениці. У цій сукні Ганна Пославська, третя віце-міс Всесвіт, представляла Україну на конкурсі Miss Universe 2010-го року.

10 серпня в Києві відбувся фінал конкурсу «Міс Україна-Всесвіт». Перемогу здобула 18-річна киянка Яна Краснікова. Переможниця володіє трьома мовами та вчить ще три. Дівчина вразила журі конкурсу, зокрема, тим, що заспівала державний гімн українською та англійською мовами.

Міс Всесвіт — щорічний міжнародний конкурс краси, один з найпрестижніших конкурсів краси у світі, разом з конкурсами Міс Світу, Міс Інтернешнл і Міс Земля входить до «Великої четвірки конкурсів краси». Щороку в конкурсі приймають участь близько 80 учасниць з різних країн. Комітет «Міс Всесвіт» надає ліцензію місцевим організаціям, що дає право обирати учасницю конкурсу «Міс Всесвіт» від своєї країни. Учасницю від України обирає комітет «Міс Україна-Всесвіт».

Нагадаємо, у Канаді триває відбір на конкурс Miss Ukrainian Canada.

Читайте також

У Чикаго покажуть фільм про реабілітацію українських військових
Новини, Світ, Україна
0 shares0 views

У Чикаго покажуть фільм про реабілітацію українських військових

vidia.ua - Лис 16, 2018

Фільм з назвою "Rehab" (Реабілітація) покажуть в Чикаго в Українському культурному центрі 18 листопада. У документальній стрічці йдеться про реабілітацію шести військовиків, які отримали…

В боротьбі за незалежність України: українська діаспора США в роки Першої світової війни
Публікації, Світ, Україна
0 shares0 views

В боротьбі за незалежність України: українська діаспора США в роки Першої світової війни

vidia.ua - Лис 16, 2018

[caption id="attachment_70572" align="aligncenter" width="705"] Члени товариства «Січ» на святкових зборах у Нью-Йорку, 1917 рік.[/caption] У переддень Першої світової війни українська громада США була…

Культурна дипломатія в дії: У Чикаго покажуть роботи 32 українських митців
Світ
0 shares0 views

Культурна дипломатія в дії: У Чикаго покажуть роботи 32 українських митців

vidia.ua - Жов 11, 2018

12 жовтня в Українському інституті сучасного мистецтва в Чикаго відбудеться відкриття виставки "Сучасна українська графіка", повідомляє VIDIA.ua з посиланням на Генеральне консульство України в…