Де купити вишиванку: найкрасивіші українські бренди

Сер 17, 2017

Вишиванки – це не тільки розкішне національне вбрання, а й musthave вже декількох сезонів поспіль. Сучасні тренди сплітаються з традиційними українськими візерунками, перетворюючись в модний хіт.

Наближається День незалежності і, якщо ви ще не придбали стильну вишиванку або просто хочете порадувати себе чимось новеньким, пропонуємо ознайомиться з українськими брендами, які створюють справжні витвори мистецтва.

ETNODIM

Адреса: м.Київ, вул. Верхній Вал 58/28

Ціни: 820 – 3980 грн

ETNODIM пропонує сучасну колекцію вишитих сорочок і суконь, які зберегли традиції минулих поколінь і стали світовим трендом. Етно-мотив, лляна тканина, нові оригінальні форми, зв’язок минулого і сьогодення – це все гармонійно поєднується в лінії одягу українського бренду.


© ETNODIM

© ETNODIM

FOBERINI

Адреса: м Київ, вул. Анни Ахматової, 30

Ціни: 2750 – 24400 грн

Foberini відроджуює в сучасному дизайні і якісному крої старовинну вишивку, яка має давньослов’янське походження і несе в собі сакральну символіку. В асортименті представлені чоловічі та жіночі сорочки, а також сукні, які полюбилися знаменитостям.


© FOBERINI

© FOBERINI

SamaFaina

Адреса: м Київ, вул. Антоновича, 72

Молодий український бренд створює ексклюзивні вишиванки преміум якості в старовинних українських традиціях. У роботі використовуються італійські і німецькі матеріали. Моделі збираються вручну і можуть бути зроблені на замовлення клієнта.


© SamaFaina

© SamaFaina

2KOLYORY

Адреса: м Київ, Васильківська 30

Ціни: 600 – 5700 грн

У своїх колекціях дизайнери відтворили безліч орнаментів з відомого збірника Український орнамент: вишивка, тканини, писанки, письменниці і етнографа – Олени Пчілки. В асортименті – чоловічі сорочки, жіночі вишиванки та сукні, комплекти для пар.


© 2KOLYORY

© 2KOLYORY

Ryabokon factory

Адреса: м Київ, вул. Басейна 8

Ціна: 900 – 4000 грн

Український бренд пропонує сучасні і стильні вишиванки на кожен день, слідуючи останнім модним тенденціям в розробці вишитих виробів і індивідуальних замовлень.


© Ryabokon factory

© Ryabokon factory

Отаман

Адреса: м Київ, вул. Михайлівська, 21а

Ціни: 2000-5000 грн

Дизайнери бренду створювали одяг у співпраці з істориками, культурологами і знавцями Козацтва. Крім вишиванки тут можна придбати інші елементи національного костюма і аксесуари, створені практично в єдиному екземплярі.


© Отаман

© Отаман

PLAHTA

Адреса: м Київ, вул. Велика Васильківська ТЦ Метроград

Ціни: 4400 – 14000 грн

Магазин-ательє сучасних вишиванок втілює модні тренди в українському костюмі. Тут представлені чоловічі та жіночі сорочки, а також дитячі наряди з класичними та авторськими візерунками.


© PLAHTA

© PLAHTA

Вільні люди

Ціни: 1400 – 2800 грн

Майстерня пропонує чоловічі та жіночі вишиванки з натурального льону будь-яких кольорів. У візерунках дизайнери відроджують стародавні традиції і доповнюють їх модними тенденціями і оригінальним кроєм.


© Вільні Люди

© Вільні Люди

Vita Kin

Ціни: 10000 – 64000 грн

Сукні та сорочки Vita Kin натхненні древніми традиціями і техніками. Одяг прикрашає авторська вишивка, яка ідеально вписується в світові модні тренди. Наряди Vita Kin сподобались навіть знаменитостям світового масштабу.


© Vita Kin

© Vita Kin

ФАЙНА ВИШИВАНКА

Красиві вишиванки ручної роботи створені за автентичними традиціями на сучасний лад. Дизайнери пропонують яскраві натуральні тканини і розкішну вишиванку з квітковим і геометричним орнаментом. За бажанням, тут створюють сорочки та сукні на замовлення.


© ФАЙНА ВИШИВАНКА

© ФАЙНА ВИШИВАНКА

ПТАХА

Контакти: м Тернопіль, вул. Микулинецька 3а

Ціни: 1800 – 4800 грн

Молодий український бренд впевнено завойовує популярність серед модниць. Тут можна вибрати як готові сорочки та сукні, так і пошити на замовлення за власним дизайном.


© ПТАХА

© ПТАХА

Джерело: Новое время

Читайте також

У Чикаго поховали духовного батька української громади
Важливе, Світ
0 shares0 views

У Чикаго поховали духовного батька української громади

vidia.ua - Бер 16, 2019

Отець Мирон Панчук, священик Єпархії св. Миколая, Української Католицької Церкви, відійшов у вічність в Чикаго 9 березня і був похований 15 березня на…

Лідери діаспори виступили на захист Уляни Супрун
Україна
0 shares0 views

Лідери діаспори виступили на захист Уляни Супрун

vidia.ua - Лют 07, 2019

Лідери української діаспори виступили на захист Уляни Супрун, яку, нещодавно, рішенням судді Київського окружного адміністративного суду відсторонено від виконання обов'язків Міністра охорони здоров'я України,…

Український ФК “Тризуб” запрошує на матч, неподалік Чикаго
Афіша, Чикаго
0 shares0 views

Український ФК “Тризуб” запрошує на матч, неподалік Чикаго

vidia.ua - Лют 06, 2019

Українська команда ФК "Тризуб" (Чикаго) зіграє матч проти команди "Коламбус" (штат Огайо). Поєдинок з футзалу (різновид футболу в приміщенні) відбудеться в суботу 9…