Команді українців всього за 12 годин вдалося зібрати понад 180 000 грн для онкохворих дітей

Сер 06, 2017

Протягом доби команді звичайних українців — учасникам табору для дорослих Upgrade Yourself Camp 2017 — вдалося зібрати понад 180 тисяч гривень, які будуть передані благодійному фонду «Таблеточки» та використані для ремонту відділення дитячої онкогематології у Київському обласному онкологічному диспансері, повідомляє VIDIA.

Табір Upgrade Yourself Camp 2017 тривав протягом шести днів під Полтавою.

«Це проект особистого зростання — участь у ньому взяли люди, які хотіли змінитися: поліпшити стосунки з коханими, стати більш успішними професійно, почати заробляти більше чи просто розібратися в собі», — розповів один з тренерів проекту Роман Торговицький, засновник благодійної організації «Серце воїна».

За його словами, більшість учасників кемпу ніколи не займалися благодійністю. Але табір змінив їхнє ставлення до доброчинності.

«Моя команда отримала завдання за півтори доби розробити і втілити благодійний проект. Ми вирішили допомогти Фонду «Таблеточки» зібрати кошти на необхідні проекти, на які зазвичай не вдається їх збирати. Наприклад, на ремонт кімнат, які наразі знаходяться в жахливому стані, а там лікуються діти важкохворі на рак», — зазначив Роман Торговицький.

Його команда поставила собі за ціль зібрати протягом доби півмільйона гривень. Ці гроші підуть на ремонт дитячого відділення — благодійники обіцяють пофарбувати стіни і розмалювати їх супергеройськими картинками, а також відремонтувати санвузли.

Задля збору коштів учасники проекту запустили у Facebook Challenge #ЯДобрамэн. Кожен, хто долучався, мав перерахувати гроші на рахунок благодійного фонду і зробити фото із цих хештегом, залучивши до гри наступних учасників.

За 12 години команді вдалося зібрати більш ніж 180 000 гривень.

Але на досягнутому учасники кемпу зупинятися не збираються. «Наша наступна мета полягає в тому, щоб створити групу донорів, які будуть щорічно підтримувати Фонд «Таблеточки» і закривати необхідні проекти, на які сам фонд не може підняти необідні суми. Це справді важливо, бо якщо для лікування окремих діток зібрати кошти вдається легше, но на такі загальні речі, як ремонт приміщень, знайти ресурси набагато складніше», — додав тренер.

Ви теж можете долучитися до проекту. Деталі — тут.

Читайте також

У Чикаго поховали духовного батька української громади
Важливе, Світ
0 shares0 views

У Чикаго поховали духовного батька української громади

vidia.ua - Бер 16, 2019

Отець Мирон Панчук, священик Єпархії св. Миколая, Української Католицької Церкви, відійшов у вічність в Чикаго 9 березня і був похований 15 березня на…

Лідери діаспори виступили на захист Уляни Супрун
Україна
0 shares0 views

Лідери діаспори виступили на захист Уляни Супрун

vidia.ua - Лют 07, 2019

Лідери української діаспори виступили на захист Уляни Супрун, яку, нещодавно, рішенням судді Київського окружного адміністративного суду відсторонено від виконання обов'язків Міністра охорони здоров'я України,…

Український ФК “Тризуб” запрошує на матч, неподалік Чикаго
Афіша, Чикаго
0 shares0 views

Український ФК “Тризуб” запрошує на матч, неподалік Чикаго

vidia.ua - Лют 06, 2019

Українська команда ФК "Тризуб" (Чикаго) зіграє матч проти команди "Коламбус" (штат Огайо). Поєдинок з футзалу (різновид футболу в приміщенні) відбудеться в суботу 9…