#КреативнаКраїна: У Києві зберуться українські лідери-експати з діаспори

Чер 22, 2017

7 та 8 липня у Києві відбудеться V Форум Global Ukrainians — українські лідери-експати звітують про спільну роботу щодо більш системної та ефективної промоції іміджу України у світі. Про це VIDIA повідомили організатори.

Участь у Форумі візьмуть близько 200 українських експатів та глобально налаштованих українців. Плануються виступи спікерів з понад 20-ти країн світу.

Організатори Форуму – мережа молодих високоосвічених українських лідерів-експатів, які мають міжнародний досвід та глобальне мислення. З 2015р. Форум Global Ukrainians створює комунікаційну платформу для українців із США, Канади, Ізраїля, Австралії, Японії, країн ЄС, Азії, Африки та арабського світу.

Під час V Форуму Global Ukrainians будуть представлені результати роботи інформаційного агентства Global Ukraine News та новостворена платформа для розвитку бізнес-дипломатії Global Ukraine Business Hub — глобальний комунікаційний ресурс для всіх зацікавлених у просуванні українських брендів в світі.

«Global Ukraine Business Hub є унікальним інструментом для просування креативних українських брендів на світових ринках та залучення інвестицій в Україну. Зокрема, йдеться про ринки Північної та Латинської Америки, країн ЄС, Азії, Австралії та Африки. Він дозволить українським компаніям закріплюватися на нових експортних ринках, надаючи необхідну інформаційну підтримку та допомогу у пошуку партнерів. Таким чином українці зможуть розвивати бізнес в усіх куточках світу та залучати інвестиції в Україну, безпосередньо сприяючи її економічному розвитку та процвітанню», — йдеться у повідомленні.

Iніціаторка та співзасновниця Форуму Global Ukrainians Віолета Москалу наголошує: «На платформі-маркетплейсі ми просуватимемо креативні українські бренди, бо Україна – #КреативнаКраїна. Якщо Ви виробляєте унікальні українські бренди, то ми будемо раді розказати про Вас на весь світ та допомогти Вашому бренду розвивати глобальні продажі, зміцнювати Ваш експортний потенціал, знаходити нові партнерства та залучати необхідні інвестиції для розвитку».

Нагадаємо, на перший бізнес-форум діаспори у Київ приїхали українські бізнесмени з 16 країн.

Читайте також

Українка стала гостею благочинного Гала-вечора князя Монако
Важливе, Новини, Світ
0 shares0 views

Українка стала гостею благочинного Гала-вечора князя Монако

vidia.ua - Вер 29, 2019

Українська продюсерка Марія Гражина Чаплін стала гостею найпрестижнішого заходу Монако - Monte-Carlo Gala for the Global Ocean, який відбувся 26 вересня, повідомляє VIDIA.…

З істоіії українців діаспори. Шлях до волі Никифора Григоріїва
Публікації, Україна
0 shares0 views

З істоіії українців діаспори. Шлях до волі Никифора Григоріїва

vidia.ua - Вер 26, 2019

Нещодавно, побачило світ біографічне дослідження, присвячене першому  директору Української служби «Голосу Америки» Никифору Григорієву. Це – монографія кандидатки історичних наук, доцентки Київського національного…

У Чикаго поховали духовного батька української громади
Важливе, Світ
0 shares0 views

У Чикаго поховали духовного батька української громади

vidia.ua - Бер 16, 2019

Отець Мирон Панчук, священик Єпархії св. Миколая, Української Католицької Церкви, відійшов у вічність в Чикаго 9 березня і був похований 15 березня на…