Український літак представлять на авіакосмічному салоні у Британії

Новий літак виробництва “Антонов” Ан-178, який існує в єдиному екземплярі, прибув до Британії на виставку авіасалону Фарнборо, передає “Укрінформ“.

“Український Ан-178 знаходиться в Британії, де проходитиме кваліфікаційні польоти. 11,12,13 і 16 липня буде виконуватись програма демонстраційних польотів. З року в рік компанії представляють модернізовані літаки. Ан-178 – абсолютно новий літак, що рідкість на авіасалоні”, – зазначили у прес-службі ДП “Антонов”.

Український літак зараз поблизу Лондона, де в найближчі дні будуть представлені його якісні характеристики для отримання сертифікату.

Ан-178 — український близькомагістральний військово-транспортний турбореактивний літак, розроблений ДП “Антонов” на базі пасажирського Ан-158 (Ан-148-200). Перший політ здійснив 7 травня 2015 року. Це середній транспортний літак вантажопідйомністю 15-18 тонн.

Міжнародний авіакосмічний салон у Фарнборо є однією з найбільших у світі виставок авіації і авіаційного устаткування. Авіашоу проводиться один раз в два роки на території виставкового комплексу аеропорту Фарнборо в передмісті Лондона.

Нагадаємо, тисячі австралійців вийшли зустрічати найбільший у світі український літак. 

Читайте також

У Чикаго поховали духовного батька української громади
Важливе, Світ
0 shares0 views

У Чикаго поховали духовного батька української громади

vidia.ua - Бер 16, 2019

Отець Мирон Панчук, священик Єпархії св. Миколая, Української Католицької Церкви, відійшов у вічність в Чикаго 9 березня і був похований 15 березня на…

Лідери діаспори виступили на захист Уляни Супрун
Україна
0 shares0 views

Лідери діаспори виступили на захист Уляни Супрун

vidia.ua - Лют 07, 2019

Лідери української діаспори виступили на захист Уляни Супрун, яку, нещодавно, рішенням судді Київського окружного адміністративного суду відсторонено від виконання обов'язків Міністра охорони здоров'я України,…

Український ФК “Тризуб” запрошує на матч, неподалік Чикаго
Афіша, Чикаго
0 shares0 views

Український ФК “Тризуб” запрошує на матч, неподалік Чикаго

vidia.ua - Лют 06, 2019

Українська команда ФК "Тризуб" (Чикаго) зіграє матч проти команди "Коламбус" (штат Огайо). Поєдинок з футзалу (різновид футболу в приміщенні) відбудеться в суботу 9…