Хливнюк та Шуров заспівали легендарну пісню Леннона заради дітей

Жов 29, 2015

Фронтмен гурту Бумбокс Андрій Хливнюк та Дмитро Шуров (Pianoboy) підтримали всесвітню кампанію ‪#‎IMAGINE Дитячого фонду ООН.

Про це інформує VIDIA з посиланням на Facebook-сторінку UNICEF Ukraine.

Кадр з відео

Кадр з відео

Музиканти представили свою версію легендарної пісні Джона Леннона в межах кампанії #IMAGINE, присвяченої рівним правам дітей у всьому світі.

Зокрема, у рамках світової кампанії відомі артисти з різних країн виконують власні версії культового антивоєнного хіта в підтримку дітей. Про старт проекту було оголошено на генеральній асамблеї ООН в рамках Конвенції про права дітей після того, як Йоко Оно передала UNICEF права на пісню і кліп Imagine.

«Під час конфліктів діти потребують більше допомоги, миру, підтримки і турботи. Дуже важливо таким способом нагадати всім про проблеми дітей. Сподіваємося, що пісня надихне інших артистів уявити кращий світ для дітей України», – зазначила Джованна Барберіс, голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні.

Нагадаємо, нещодавно Бумбокс разом з іншими музикантами вийшли на одну сцену з Девідом Гілмором, який презентував свою нову пісню, присвячену Небесній сотні.

Читайте також

У Чикаго поховали духовного батька української громади
Важливе, Світ
0 shares0 views

У Чикаго поховали духовного батька української громади

vidia.ua - Бер 16, 2019

Отець Мирон Панчук, священик Єпархії св. Миколая, Української Католицької Церкви, відійшов у вічність в Чикаго 9 березня і був похований 15 березня на…

Лідери діаспори виступили на захист Уляни Супрун
Україна
0 shares0 views

Лідери діаспори виступили на захист Уляни Супрун

vidia.ua - Лют 07, 2019

Лідери української діаспори виступили на захист Уляни Супрун, яку, нещодавно, рішенням судді Київського окружного адміністративного суду відсторонено від виконання обов'язків Міністра охорони здоров'я України,…

Український ФК “Тризуб” запрошує на матч, неподалік Чикаго
Афіша, Чикаго
0 shares0 views

Український ФК “Тризуб” запрошує на матч, неподалік Чикаго

vidia.ua - Лют 06, 2019

Українська команда ФК "Тризуб" (Чикаго) зіграє матч проти команди "Коламбус" (штат Огайо). Поєдинок з футзалу (різновид футболу в приміщенні) відбудеться в суботу 9…