Українці влаштовують благодійний ярмарок у Сакраменто

У каліфорнійському Сакраменто напередодні Дня Незалежності України відбудеться благодійний ярмарок  Ukrainian Fair – Together For Peace, передає VIDIA із посиланням на SlavicSac.com.

“Український ярмарок покликаний познайомити американців та усі діаспори у США із різноманіттям українських звичаїв і традицій”, – каже один із організаторів Влад Скоц.

Гостям заходу запропонують скуштувати страви української національної кухні, познайомитися з українськими ремеслами та побутом. Усі разом молитимуться за мир і краще майбутнє України.

У рамках фестивалю Ukrainian Fair також пройде показ брендового українського одягу ручної роботи сучасних українських дизайнерів.

На ярмарок запросять спеціальних гостей з України – відому українську співачку американського походження Брію Блессінг, а також переможця талант-шоу “Голос країни” Антона Копитіна.

Як повідомляє комітет фестивалю, зібрані гроші підуть на допомогу переселенцям з Донбасу і людям, постраждалим в ході військового конфлікту.

Нагадаємо, 10 тисяч вареників наліпили у США, аби допомогти військовим в Україні.

Читайте також

У Чикаго поховали духовного батька української громади
Важливе, Світ
0 shares0 views

У Чикаго поховали духовного батька української громади

vidia.ua - Бер 16, 2019

Отець Мирон Панчук, священик Єпархії св. Миколая, Української Католицької Церкви, відійшов у вічність в Чикаго 9 березня і був похований 15 березня на…

Лідери діаспори виступили на захист Уляни Супрун
Україна
0 shares0 views

Лідери діаспори виступили на захист Уляни Супрун

vidia.ua - Лют 07, 2019

Лідери української діаспори виступили на захист Уляни Супрун, яку, нещодавно, рішенням судді Київського окружного адміністративного суду відсторонено від виконання обов'язків Міністра охорони здоров'я України,…

Український ФК “Тризуб” запрошує на матч, неподалік Чикаго
Афіша, Чикаго
0 shares0 views

Український ФК “Тризуб” запрошує на матч, неподалік Чикаго

vidia.ua - Лют 06, 2019

Українська команда ФК "Тризуб" (Чикаго) зіграє матч проти команди "Коламбус" (штат Огайо). Поєдинок з футзалу (різновид футболу в приміщенні) відбудеться в суботу 9…