Більше тисячі українців уже викупили квитки на бій Кличка у Нью-Йорку

Кві 02, 2015

volodymyr-klychkoБільше тисячі етнічних українців збираються прийти вболівати за Володимира Кличка в бою проти Брайанта Дженнінгса — поєдинок відбудеться 25 квітня в Нью-Йорку на знаменитій арені «Медісон Сквер Гарден».

Як заявив керівник американського офісу фан-клубу братів Кличків Ярослав (Джеррі) Керницький, вболівальники спеціально вдягнуть вишиванки і захоплять з собою іншу національну символіку, пише Delo.ua.

«Ми вже продали понад 650 квитків представникам української діаспори в США і Канаді. Зробили кілька фан-зон: викупили по 100-150 місць у кількох секторах за найдемократичнішими цінами — 100 і 200 доларів за квиток. Така концепція українських «острівців» в «Медісон Сквер Гарден» дозволить нам перекричати всю арену, на якій американських фанів боксу, звичайно ж, буде значно більше», — розповів Ярослав (Джеррі) Керницький.

Він додав — незважаючи на те, що Володимир не бився в Нью-Йорку вже сім років, «його тут не забули і для багатьох наших співвітчизників, які проживають і працюють у США, відвідування бою стане справжнім святом і додатковим приводом для гордості за нашу країну».

Повідомляється, що напередодні бою з Києва до Нью-Йорка привезуть велику партію ексклюзивних вишиванок, поло, регланів і футболок, які будуть розповсюджувати серед українських фанів, які купили квитки на бій.

Нагадаємо, нещодавно американська зірка і дружина українського боксера Володимира Кличка Хейден Панеттьєрі фотографувалась у вишиванці.

Читайте також

У передмісті Чикаго вдруге відбудеться фестиваль «Червона Рута»
Світ
0 shares0 views

У передмісті Чикаго вдруге відбудеться фестиваль «Червона Рута»

vidia.ua - Тра 25, 2018

В місті Палатайн поблизу Чикаго 9-10 червня 2018 року вже вдруге відбудеться фестиваль «Червона рута». Про це повідомляє VIDIA з посиланням на Facebook-сторінку…

Нідерланди та Австралія офіційно звинуватили Росію в катастрофі MH17
Світ
0 shares0 views

Нідерланди та Австралія офіційно звинуватили Росію в катастрофі MH17

vidia.ua - Тра 25, 2018

Влада Австралії та Нідерландів офіційно звинуватила Росію в катастрофі літака рейсу MH17 у небі над Донбасом у липні 2014 року. Про це повідомляє…

У Чикаго український автор презентує власні шпигунські мемуари
Світ
0 shares0 views

У Чикаго український автор презентує власні шпигунські мемуари

vidia.ua - Тра 24, 2018

В Українському інституті сучасного мистецтва у Чикаго 25 травня відбудеться презентація книги українця Ярослава Мартинюка «Монте Роза: Мемуари випадкового шпигуна». Про це повідомляє…