Російський актор підтримав українських прикордонників під Маріуполем

Під час перебування в прикордонному підрозділі в районі селища Сартана під Маріуполем він побажав захисникам кордону невразливості. Всіх українських військових, які знаходяться в зоні АТО і захищають незалежність України, він вважає героями. Про це повідомляють  ”Вікна”.

Одеські волонтери, з якими приїхав актор, передали прикордонникам партію гуманітарної допомоги. Зокрема, продукти харчування, медикаменти та пристрій, яким можна заряджати в польових умовах акумулятори для автомобілів, інформує прес-служба Держприкордонслужби.

“Всю поїздку, завдяки зусиллям Юрія Козаріза, нас супроводжував старший лейтенант Доронін з фільму “Грозові ворота”! Хлопці скакали, як діти! Вони витягали його з машини, фотографувалися з ним, при чому, кожен на свій телефон, брали автографи, обіймалися, захоплювалися. Такий позитивний заряд може подарувати тільки дуже талановита людина”, повідомляють волонтери спільноти “Небайдужий народ” у Facebook.

За словами учасників поїздки, Анатолій зі надлюдською самовіддачею відгукувався на будь-які прохання бійців. Він запам’ятовував їхні імена і кожному особисто бажав: “Будь невразливим!”

Актор розповідав історії та анекдоти, слухав розповіді бійців, їв разом з ними і спав у бліндажі.

“Дорогою додому ми довго спілкувалися. Толік дуже розумна, начитана і цікава людина, яка шанує свій рід, своїх батьків, свою історію. Його головна мрія – свобода для російського народу! Тому він зараз тут, тому підтримує наших українських солдатів, ризикуючи своїм життям”, — йдеться у дописі спільноти.

Зазначимо, що Пашинін відвідував Євромайдан, висловлювався на підтримку України в інтернет-зверненні до росіян.

https://www.youtube.com/watch?v=T5sggANePrU

В грудні 2014, зустрівся з одним із захисників Донецького аеропорту «кіборгом» Маршалом і висловив своє захоплення героїзмом українських бійців.

Читайте також

Культурна дипломатія в дії: У Чикаго покажуть роботи 32 українських митців
Світ
0 shares0 views

Культурна дипломатія в дії: У Чикаго покажуть роботи 32 українських митців

vidia.ua - Жов 11, 2018

12 жовтня в Українському інституті сучасного мистецтва в Чикаго відбудеться відкриття виставки "Сучасна українська графіка", повідомляє VIDIA.ua з посиланням на Генеральне консульство України в…

Як закінчувалася «дружба народів»: п’ять фактів порушення Росією договору
Україна
0 shares0 views

Як закінчувалася «дружба народів»: п’ять фактів порушення Росією договору

vidia.ua - Сер 31, 2018

Президент України Петро Порошенко пропонує розірвати договір «Про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною та Росією», що «з вини Москви вже давно став…

Аеропорт «Бориспіль» урочисто відзначить старт першого рейсу Ryanair
Україна
0 shares0 views

Аеропорт «Бориспіль» урочисто відзначить старт першого рейсу Ryanair

vidia.ua - Сер 31, 2018

Урочистий запуск першого рейсу авіакомпанії Ryanair «Київ-Бориспіль – Берлін-Шенефельд» відбудеться 3 вересня у Міжнародному аеропорту «Бориспіль». Про це повідомляє VIDIA з посиланням на…