У США створили проект Buy Ukrainian, щоб показати українські товари всій Америці

У США започаткували проект Buy Ukrainian, його мета – заохотити українців у США та американців загалом купувати саме українську продукцію.

Про це VIDIA повідомив ініціатор проекту Олександр Ремез.

“Підтримувати українську економіку таким способом є не менш важливим, ніж допомога армії. Ціль проекту – щоб українські товари продавалися в усіх американських торгових мережах”.

Buy Ukrainian пропонує українські їжу, одяг та книги і інші товари із безкоштовною доставкою по усій території США. А з 1 лютого планують розпочати доставку по всьому світу. Наразі в асортименті – товари від понад 70 виробників.

У проекту й додаткова благодійна мета: частину зароблених коштів планують витратити на допомогу українській армії.

З 20 по 23 грудня  Buy Ukrainian  проведе презентацію  поблизу української церкви Святого Миколая у Пасейку, Нью-Джерсі. Під час презентації українські товари пропонуватимуть за зниженою ціною. Після Пасейка Buy Ukrainian поїде до Нью-Йорка, Філадельфії і Вашингтона.

Ініціатори проекту заохочують до співпраці українських виробників.

Читайте також

«Вона та війна»: в Україні зняли документалку про жінок-воїнів АТО
Україна
0 shares0 views

«Вона та війна»: в Україні зняли документалку про жінок-воїнів АТО

vidia.ua - Гру 19, 2017

Повнометражний документальний фільм «Вона та війна» про життя українських жінок-військовослужбовців на фронті і поза ним представила Державному агентству України з питань кіно компанія…

Українці зібрали для «Історичної правди» вже 425 тисяч гривень
Україна
0 shares0 views

Українці зібрали для «Історичної правди» вже 425 тисяч гривень

vidia.ua - Гру 19, 2017

Онлайн-ресурс «Історична правда» в межах оголошеного у серпні звернення про підтримку зібрав вже 425 тисяч гривень з потрібних 1 млн. Про це повідомляє…

CNN запустив промо-ролик про Україну
Світ
0 shares0 views

CNN запустив промо-ролик про Україну

vidia.ua - Гру 19, 2017

Міністерство інформаційної політики України запустило 30-секундний рекламний ролик про Україну в кабельній новинній сітці CNN, повідомляє VIDIA з посиланням на прес-службу МІП. «CNN…

  • Олександр

    Було б непогано, окрім торгівлі українськими товарами побутового вжитку, допомогти з реалізацією науково-технічної продукції. Я очолюю колектив розробників електроних систем техногенної безпеки. Розробки ведуться за сучасними технологіями, аналогів нашої останньої системі в Україні немає. Але з її реалізацією в Україні, внаслідок важкого положення економіки – важко.
    Ген. директор Концерну “Українська електроніка” – Олександр Перегончук, м. Миколаїв