Руслану знову нагородять у США за революцію

Співачка та активістка Руслана поповнює свою колекцію нагород. Цього разу вона стала лауреатом премії “Battle of Crete Award-2014” у номінації “Душа української революції” (The Soul of Ukraine’s Revolution).

Премія буде вручена 22-го жовтня у Вашингтоні, повідомляє “Українська правда. ТаблоID” із посиланням на прес-службу.

Фото: East news

Руслана на Майдані. Фото: East news

“Battle of Crete Award” заснована на честь жінок Греції, які проявили мужність під час боротьби проти вторгнення німецько-фашистських військ під час Другої світової війни. Щороку премію вручають жінкам за вагомий внесок у розвиток, захист та зміцнення світової демократії.

“Я щиро вдячна і для мене велика честь, коли світові громади вважають мою діяльність досягненням. Але сьогодні основна моя мета у будь-яких діях – це боротьба з путінською пропагандою”, – заявила Руслана.

“Для мене дуже важливо, щоб кожна країна почула нас та приєдналася до нашої боротьби, як це зробила Греція, нагородивши, як я вважаю, не лише мене, але й усіх мужніх українок за нашу відданість, патріотизм та стійкість”, – додала співачка.

Зазначимо, нещодавно Руслана представляла Євромайдан на врученні премії Леха Валенси. У Канаді співачку нагородили престижним орденом провінції Манітоба. А у берені Руслана опинилася серед десяти найхоробріших жінок планети за версією Державного департаменту США.

Читайте також

Українка стала гостею благочинного Гала-вечора князя Монако
Важливе, Новини, Світ
0 shares0 views

Українка стала гостею благочинного Гала-вечора князя Монако

vidia.ua - Вер 29, 2019

Українська продюсерка Марія Гражина Чаплін стала гостею найпрестижнішого заходу Монако - Monte-Carlo Gala for the Global Ocean, який відбувся 26 вересня, повідомляє VIDIA.…

З істоіії українців діаспори. Шлях до волі Никифора Григоріїва
Публікації, Україна
0 shares0 views

З істоіії українців діаспори. Шлях до волі Никифора Григоріїва

vidia.ua - Вер 26, 2019

Нещодавно, побачило світ біографічне дослідження, присвячене першому  директору Української служби «Голосу Америки» Никифору Григорієву. Це – монографія кандидатки історичних наук, доцентки Київського національного…

У Чикаго поховали духовного батька української громади
Важливе, Світ
0 shares0 views

У Чикаго поховали духовного батька української громади

vidia.ua - Бер 16, 2019

Отець Мирон Панчук, священик Єпархії св. Миколая, Української Католицької Церкви, відійшов у вічність в Чикаго 9 березня і був похований 15 березня на…