Путіна у Відні зустріли чотирма акціями протесту і хітом про нього

Під час візиту Володимира Путіна до Відня не обійшлося без відомої пісні ультрас.

Російського президента зустріли одразу чотирма акціями протесту, дві з яких влаштували українські активісти, ще по одній – представники ЛГБТ-спільноти та екологи, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на by24.org.

Люди протестували, незважаючи на те, що всі вулиці довкола готелю Ritz, де зупинився Путін, були заповнені місцевими правоохоронцями та працівниками російської Федеральної служби охорони.

У руках активістів були плакати з написами “Путін – геть”, “Росія без Путіна”, а також прапори України, Грузії та Чечні.

Активісти не змогли втриматись від того, аби не заспівати знамениту нецензурту пісню про російського лідера. За словами очевидців, Путін почув пісню і вона йому “дуже сильно не сподобалась”.

При цьому, недалеко від основної акції була помічена група людей з російськими прапорами, які намагались скандувати “Росія”.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін і президент Австрії Хайнц Фішер підписали контракт щодо будівництва австрійської частини трубопроводу “Південний потік”, який має транспортувати газ із Росії у південну Європу в обхід України.

Читайте також

Українка стала гостею благочинного Гала-вечора князя Монако
Важливе, Новини, Світ
0 shares0 views

Українка стала гостею благочинного Гала-вечора князя Монако

vidia.ua - Вер 29, 2019

Українська продюсерка Марія Гражина Чаплін стала гостею найпрестижнішого заходу Монако - Monte-Carlo Gala for the Global Ocean, який відбувся 26 вересня, повідомляє VIDIA.…

З істоіії українців діаспори. Шлях до волі Никифора Григоріїва
Публікації, Україна
0 shares0 views

З істоіії українців діаспори. Шлях до волі Никифора Григоріїва

vidia.ua - Вер 26, 2019

Нещодавно, побачило світ біографічне дослідження, присвячене першому  директору Української служби «Голосу Америки» Никифору Григорієву. Це – монографія кандидатки історичних наук, доцентки Київського національного…

У Чикаго поховали духовного батька української громади
Важливе, Світ
0 shares0 views

У Чикаго поховали духовного батька української громади

vidia.ua - Бер 16, 2019

Отець Мирон Панчук, священик Єпархії св. Миколая, Української Католицької Церкви, відійшов у вічність в Чикаго 9 березня і був похований 15 березня на…