Бандерівці і мельниківці почали процес об’єднання

ОУН (бандерівців) та ОУН (державників або мельниківців) об’єднуються. Поштовхом до об’єднання стала “загрозлива внутрішньо і зовнішньополітична ситуація, яка ставить під загрозу український суверенітет”. Про це медіа-порталу VIDIA повідомили в Українській інформаційній службі.

Обидві ОУН поширили спільну заяву, яку підписали голови організацій Стефан Романів і Богдан Червак.

Таким чином, через понад 60 років роз’єднання може з’явитися єдина організація.

«В Україні посилюються тенденції, що становлять загрозу стабільності, добробуту українського суспільства, соборності та національній сутності Української держави, розмиваються основи української культурної ідентичності. Не припиняються спроби втягнути Україну в оновлене московське ярмо – так званий Митний союз», – йдеться в заяві.

В обох ОУН переконані, що  «настав час консолідувати український націоналістичний рух і передусім відновити єдність ОУН, яка була створена у 1929 році полковником Євгеном Коновальцем та його соратниками. Ідейною основою такого об’єднання є український націоналізм, що його виплекала ОУН та її провідні ідеологи».

«Ми переконані, що у цей складний для нашої країни час єдина ОУН стане вагомим чинником утвердження заможної і справедливої Української Самостійної Соборної Держави», – підкреслюють лідери обох ОУН.

Читайте також

Культурна дипломатія в дії: У Чикаго покажуть роботи 32 українських митців
Світ
0 shares0 views

Культурна дипломатія в дії: У Чикаго покажуть роботи 32 українських митців

vidia.ua - Жов 11, 2018

12 жовтня в Українському інституті сучасного мистецтва в Чикаго відбудеться відкриття виставки "Сучасна українська графіка", повідомляє VIDIA.ua з посиланням на Генеральне консульство України в…

Як закінчувалася «дружба народів»: п’ять фактів порушення Росією договору
Україна
0 shares0 views

Як закінчувалася «дружба народів»: п’ять фактів порушення Росією договору

vidia.ua - Сер 31, 2018

Президент України Петро Порошенко пропонує розірвати договір «Про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною та Росією», що «з вини Москви вже давно став…

Аеропорт «Бориспіль» урочисто відзначить старт першого рейсу Ryanair
Україна
0 shares0 views

Аеропорт «Бориспіль» урочисто відзначить старт першого рейсу Ryanair

vidia.ua - Сер 31, 2018

Урочистий запуск першого рейсу авіакомпанії Ryanair «Київ-Бориспіль – Берлін-Шенефельд» відбудеться 3 вересня у Міжнародному аеропорту «Бориспіль». Про це повідомляє VIDIA з посиланням на…

  • bohdan

    Щиро тішуся,що дожив до цього часу,коли починається обєднання.Дай нам,Боже,хлопці мудрості Коновальця у здійсненні цієї Правди! Слава Україні!

  • Вова

    Дещо пізно, дещо сумно, дещо смішно.

  • андре

    Вон бандер з України!

  • Киянин

    Фашисты вышли из схронов пора- пора!

  • Реаліст

    Нарешті! нема нічого дивного у тому, що народ не спромігся змінити владу злочинців. Якщо, самі поводирі, не змогли об’єднатися, понад 60 років, то що чекати від людей, які вийшли на майдани. В Україні, бракує державно думаючих людей, які б, змогли об’єднавши усі патріотичні сили, прийти до влади.

  • бандера

    гомосеки хреновы!!!

  • Виктор

    Толку с того, что они объединяются? Вот если бы они добились отмены виз в Евросоюз и США, тогда это был бы результат! А так, как ездили украинцы мыть туалеты и ухаживать за престарелыми…..так и будут ездить. Потому что, без знания иност.языка, котируемого диплома о высшем образовании (при устройстве на работу), честной уплаты налогов – украинцы никому не нужны.