Серед українців Канади шукають охочих долучитись до підготовки роковин Голодомору

Тра 22, 2013

22-1Конгрес українців Канади шукає активних студентів для роботи під час підготовки до ювілейних відзначень 80-ти річчя Голодомору. Про це повідомляє прес-служба конгресу.

КУК шукає помічника з розробки та оформлення веб-сайту, а також помічника з питань поширення обізнаності та досліджень про Голодомор.

В обов’язки першого буде входити допомога голові Комітету Ради Мистецтв конгресу, як також допомога у розробці та оформленні нового веб-сайту Комітету Ради Мистецтв.

Друга людина має допомагати голові Конгресового комітету обізнаності про Голодомор, а також брати участь у питаннях розробки матеріалів та проектів для поширення обізнаності про Голодомор у підготовці до ювілейних відзначень 80-ти річчя Голодомору.

«Студенти, які подають аплікації на ці позиції, повинні бути у віці від 15 до 30 років, перебувати на цілоденній формі навчання у попередньому році та планувати повернутися на цілоденне навчання на наступний навчальний рік. Вони також повинні мати юридичне право працювати в Канаді як канадські громадяни, постійні мешканці або мати статус біженців», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, до 80-ї річниці пам’яті жертв Голодомору діаспора проведе акцію «Подорож пам’яті і торжества». Проект передбачає встановлення зв`язків із нащадками жертв Голодомору, що мешкають у країнах проживання української діаспори, та їхню подорож до України.

Читайте також

Українка стала гостею благочинного Гала-вечора князя Монако
Важливе, Новини, Світ
0 shares0 views

Українка стала гостею благочинного Гала-вечора князя Монако

vidia.ua - Вер 29, 2019

Українська продюсерка Марія Гражина Чаплін стала гостею найпрестижнішого заходу Монако - Monte-Carlo Gala for the Global Ocean, який відбувся 26 вересня, повідомляє VIDIA.…

З істоіії українців діаспори. Шлях до волі Никифора Григоріїва
Публікації, Україна
0 shares0 views

З істоіії українців діаспори. Шлях до волі Никифора Григоріїва

vidia.ua - Вер 26, 2019

Нещодавно, побачило світ біографічне дослідження, присвячене першому  директору Української служби «Голосу Америки» Никифору Григорієву. Це – монографія кандидатки історичних наук, доцентки Київського національного…

У Чикаго поховали духовного батька української громади
Важливе, Світ
0 shares0 views

У Чикаго поховали духовного батька української громади

vidia.ua - Бер 16, 2019

Отець Мирон Панчук, священик Єпархії св. Миколая, Української Католицької Церкви, відійшов у вічність в Чикаго 9 березня і був похований 15 березня на…