Журналіста Української Правди виштовхали з фан-зони Євро-2012

Чер 28, 2012

Охорона фан-зони на Хрещатику перешкодила роботі журналіста “Української правди”.

Під час трансляції матчу Італія-Німеччина близько 22:10 журналісти побачили, як на сходи біля головного екрану фан-зони видерлася одна з активісток Femen і побігли її фотографувати та знімати на відео.

Коли журналіст УП Оксана Денисова підбігла до екрану, шлях їй перешкодили шестеро стюардів охорони.

Журналістка пред’явила редакційний бейдж, отриманий у прес-центрі фан-зони, однак це не завадило їм перешкодити роботі журналіста і силою виштовхати кореспондента за межі фан-зони.

Охоронці не пояснили причин своїх дій, сказавши, що “знімати заборонило керівництво”. Водночас вони не спромоглися представити своє керівництво журналістам.

При цьому журналіст УП неодноразово нагадала їм про існування 171 статті Кримінального кодексу про перешкоджання законній професійній діяльності журналіста.

Разом з тим, учасницю руху Femen зі сходів біля екрану знімали четверо працівників МНС зі спеціальними ножицями. На напівголу активістку накинули куртку і спустили її на спеціальному тросі. При цьому активістка активно чинила опір, однак МНС-ники її оперативно зняли та вчотирьох віднесли за межі фан-зони.

За матеріалами Української Правди

Читайте також

Українська діаспора у США виходить на протести проти російської агресії
Світ
0 shares0 views

Українська діаспора у США виходить на протести проти російської агресії

vidia.ua - Лис 25, 2018

[caption id="attachment_70602" align="aligncenter" width="545"] Фото: Оксана Федорук-Терлецька[/caption] Повідомлення про заплановані протести української діаспори у США проти російської воєнної агресії почали з'являтись на сторінках…

Як діаспора боролась за правду про Голодомор
Україна
0 shares0 views

Як діаспора боролась за правду про Голодомор

vidia.ua - Лис 24, 2018

Попри географічну віддаленість від Батьківщини, українська діаспора США і Канади завжди зберігала ментальний зв’язок нею та вболівала за долю свого народу, пильно стежила…

У Чикаго покажуть фільм про реабілітацію українських військових
Новини, Світ, Україна
0 shares0 views

У Чикаго покажуть фільм про реабілітацію українських військових

vidia.ua - Лис 16, 2018

Фільм з назвою "Rehab" (Реабілітація) покажуть в Чикаго в Українському культурному центрі 18 листопада. У документальній стрічці йдеться про реабілітацію шести військовиків, які отримали…

  • Yakiv

    Як набридли ці дівулі … Сором України!!!

  • Alla

    Ми вже на голих фемен надивились, так що досить їх показувати!